13 Aralık 2021 Pazartesi

Spektr Butik Hotel Neden Seviliyor -Yılmaz Parlar

AVRUPAPOST GAZETE <![endif]--> AVRUPAPOST GAZETE

  Spektr Butik Hotel Neden Seviliyor? 

Bodrum- Yalıkavak’da bulunan her köşesinden dört mevsim muhteşem orman ve denizin ekstra geniş panoraması, sıcak güneş ışığı ile doğal Bodrum -Yalıkavak geniş manzaralı, aileler, çiftler, arkadaş grupları, iş seyahatinde olanlar, bayi toplantıları için ideal olan Spektr Butik Hoteli yaz mevsimi dışında bayi toplantıları için çok aranan hotel oldu. 



Tüm aranan istenen ihtiyaçlara cevap verebilen beş yıldızlı hotelin sunduğu hizmetlerin tamamına ve çok seçeneklere sahip, yüksek standartlarda hizmet veren lüks kategorili, bireye hitap eden kişiselleştirilmiş samimi hizmet sunuyor. Hotel ekiplerinin özelleştirilmiş konuk hizmetleri ve deneyimleri sunmasıyla tanınıyor.

Başarılı, üstün hizmet sunan Hotel Rotamızın bu seferki durağında Spektr Butik Hotel vardı.



Tarz, tasarım ve kişiliğe sahip butik hoteller popülerlik kazanmaya başladı. Pandemi dönemi konaklama için en çok aranan hotel tipi oldu. Butik otellerde konaklamaktan hoşlanan turistler, yaş demografisiyle değil, tavırla tanımlanıyor. Spektr Butik Hotelde Y kuşağından X kuşağına kadar herkesi görmek mümkün.

Spektr Butik Hoteli benzersiz kılan şeylere ışık tutuyor. Ünlü yabancı mimarların yaşamı sevdirme temeli üzerine odaklı tasarlanan hotel, butik deneyimini yaşamak için mükemmel bir mekan. Hotel, ev gibi davetkar bir atmosfer sunuyor. Benzersiz huzur içeren çağdaş bir tarzda döşenmiş,  

Manazara görünümüyle bütünleşmiş bahçesinin, oda ve terasların huzuru, dinginliği ile beğeni topluyor.



Hotel bünyesinde Yalıkavak sahilde Akdeniz mutfağı uygulayan özel kendine has lezzetleriyle ve eğlencesiyle mükemmel restaurant Mynos ile Yabancı şeflerin Dünya mutfağını uygulayan Lara isimli restauranta sahip. Misafirler unutulmaz deneyim kazanıyorlar. Hotel, zevkli bir şekilde dekore edilmiş, tam donanımlı, özel otopark, Wifi, çamaşırhane, havuz vs. ve bahçe alanına sahip.  

Genel Müdür Volkan Kirlibal’a soruyoruz neden Bayiler toplantılarını sizde yapmayı tercih ediyorlar .?

“Etkinliğini yapacak olanlar toplantılarına ilham verecek bir balo salonundan fazlasını arıyorlar. Benzersiz, alışılmışın dışında yerler ve açık alanlar, küçük toplantılara ev sahipliği yapacak mekanlar arıyorlar. Alışılmadık alanlarda; teraslar gibi, havuz başı, çimenler, yürüyüş yolları yüksek talep oluşturuyor. Bu alanlar ve ortamlar etkinliğe ilham veriyor. Açıklık, yaratıcılık ve yenilik yaratır. Bunlara sahip Hotelimiz üstün kaliteli hizmetiyle, güleryüzlü ekip arkadaşlarımızla bütünlük oluşturunca bizi tercih ediyorlar, birbirilerine öneriyorlar.”cevabını alıyoruz.



Hotel Müdürü Dominic Andre ve Ön Büro Müdürü Suna Akdemir’den aldığımız bilgilere gore; Standart, suit, aile, deluxe gibi 30 geniş odaları olduğunu, her blokta bir yüzme havuzu bulunduğunu, yemyeşil bahçelere ve çoklu güneşlenme teraslarına sahip dört ayrı villaya yayıldığını, tesislerin, son teknoloji alt yapılı akıllı bina özelliğinde ve özel balkonlu veya teraslı zarif tasarımlı modern odaları olduğu öğreniyoruz.

Kişisel küçük Spa, Spor Salonu veya Yoga Teraslarında, dinlenme sağlıyan Butik Hotel, istek üzerine Yalıkavak Sahile, Marina'ya bireysel transferler sunuyor.

Ayrıca özel ulaşım ortakları ile havaalanı transferleri veya  turlar organize edebiliyorlar.

 


Moskova'dan gelen şefleri Alexander Kozhokaru’nun hazırladığı dünya lezzetlerini açık teraslarında veya iç mekanda unutulmaz manzara eşliğinde tadabiliyorsunuz. 


Yaz sezonunda ful dolu olan Spektr Butik Hotel sezon haricinde bayi toplantılarıylada ful dolu olma hedefine hızla ilerlerken, turizmi 12 aya yaymak istihdam sürekliliğini devam etdirmek açısından örnek olabilecek hotellerimizden biri.


yilmazparlar@yahoo.com 

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder